Blog

Laminált padlónak álcázott parafa padló?

2020.02.01.
Laminált padlónak álcázott parafa padló?

“Gyermekeink nyugodt alvása” minden szülő álma! Na jó de mi köze ennek egy parketta szakkereskedéshez?

Nemég történt :

Kedves pár tért be szaküzletünkbe. Megkérdezésünk után, hogy milyen padlóburkolatban gondolkodnak egy egyértelmű, határozott, kijelentő mondattal válaszoltak egyszerre : “ami nem recseg,ropog, nyikorog”. Mesélték : Nincs annál bosszantóbb egy fárasztó nap végén mikor már a kedvenc meseolvasáson is túl vagyunk, minden elcsendesedett, gyermekünk gyönyörű álomba szenderül és azon tűnődünk, hogy jutunk ki a szobából! Ugyanis recseg, ropog, nyikorog a padló és nehogy felébressze a gyermekünket. Kedves érdeklődő házaspárunkat maximálisan meg tudtuk érteni, hogy nem a fafaj, szín, vastagság volt a legfontosabb paraméter a vásárlás szempontjából! :)

Hogy mire esett a választásuk? A recsegésen túl még jó pár dolgon végig mentünk, hogy a legjobb lehetőséget tudják választani. Végül egy clickes kapcsolódású az alján parafa hangszigetelővel gyárilag ellátott Egger gyártmányú laminált padló burkolat lett választva, aminek még egy különlegessége, hogy a dekorfólia alatt, ami ez esetben egy gyönyörű színezett tölgyfa volt egy pár mm vastag parafa alátét van. Így egy nagyon csendes, puha lépés komfortot biztosító padlót sikerült választani. Ezzel is picit hozzá tudtunk járulni a gyermekük nyugodt alvásához!


Kapcsolódó termékek

moment

moment

15 300 Ft/m
Részletek
Ivory Stencil Concrete

Ivory Stencil Concrete

11 590 Ft/m
Részletek
tömítő, bona parketta fugázó adalék

tömítő, bona parketta fugázó adalék

31 450 Ft/m
Részletek

Termékkatalógus

Kérjük tekintse meg termékkínálatunkat, és találja meg az Önnek legmegfelelőbb parkettát. Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Tovább

További cikkek a témában

Lépcső burkolat parkettából?
2020.02.12.

Lépcső burkolat parkettából?

Egy gyönyörű és költséghatékony módja a már meglévő, felújításra váró vagy éppen új lépcső burkolásának.

Elolvasom
Padló választás óvodába!
2020.02.01.

Padló választás óvodába!

Kedvenc helyi óvodánkból keresett meg az Igazgató Hölgy, hogy néhány csoport szobában burkolatot szeretnének cserélni… Vajon mitől lett ez a feladat igazán személyes? :)

Elolvasom
Pályázat Bezár