Termékeink

Laminált padló

Laminált padló

A laminált padlóburkolatok anyaga több, mint 90 %- ban fa. Ez azonban nem a hagyományos ételemben vett fűrészáru, hanem környezetbarát faőrlemény, amelyből nagyszilárdságú ( 850-890 kg/m3 fajsúlyú HDF) hordozólap készül. A hordozólap felszínén impregnált , UV-álló, színtartó dekorréteg, és az ezt védő, átlátszó, kopás- és karcálló, különlegesen kemény melamingyantás védőréteg van. A panelt hátoldalt ugyancsak melaminos balanszrétege teszi szendvicsszerkezetűvé és egyben formatartóvá, mivel e réteg szilárdsága azonos a fedőréegével. Felépítéséből adódóan a laminált padlólapok vastagsága csupán 7-10 mm, így padlófűtés esetén is alkalmazhatóak.

Miért előnyös?

Először is szembetűnően szép és egységes a külső megjelenésük. Kisebb mértékben reagálnak a környezeti hatásokra, mint az élő fa. A színük és a mintázatuk valósághű ugyan, de " mesterségesen " előállított és gyárilag ellenőrzött, jelentős árnyalati eltérésektől mentes. Beépítési magasságuk csekély, ami különösen felújítási munkáknál igen előnyös. A panelek illesztése nagy pontosságú, így nem keletkezhetnek az elemek között hézagok. A felületük rendkívül ellenálló nem hagy nyomotrajtuk a cigarettaparázs, nem károsítják a felületüket a háztartási oldószerek, kopórétegük nyomás-és karcálló.

Brikett

Természetes alapanyagokból (faporok, faforgács, faapríték, erdőgazdasági melléktermék) készül. Idegen kötőanyagot nem tartalmaz.

Tovább

Brikett

Természetes alapanyagokból (faporok, faforgács, faapríték, erdőgazdasági melléktermék) készül. Idegen kötőanyagot nem tartalmaz.

Tovább
Pályázat Bezár