Termékeink

Ragasztandó Vinyl/LVT padló

Ragasztandó Vinyl/LVT padló

Korunk új találmánya a Vinyl padló, mely megtévesztésig hasonlít a Laminált padlóra és a hideg burkolatra, ám bizonyos esetekben jobb tulajdonságokkal rendelkezik.

A vinyl egy speciális felület. Teljes anyagában vízálló, ezért alternatíva olyan intézmények burkolásánál, ahol a felület nagy igénybevételnek van kitéve. Létezik 42-43 kopásállósági osztályozású Vinyl padló, mely lényegesen magasabb igénybevételre alkalmas, mint a Laminált padló.
A Vinyl padló előnye, hogy melegebb hatást kölcsönöz a lábnak, mint a Laminált padló, ezáltal komfortosabb. Ugyancsak pozitív tulajdonsága az alacsony beépítési magasság, ami a ragasztott Vinyl padlónál 2-2,5 mm, klikkesnél 5 mm teljes vastagságot jelent.

A teljes vízállóságnak köszönhető, hogy a Vinyl padló nyugodtan alkalmazható fürdőszobába, szaunába, azaz olyan helyekre, ahol nagyfokú nedvességnek van kitéve a padlófelület. Lakóházba, közületi terekbe ugyancsak megfelelő.
A Vinyl padló egy új generációja a melegburkolati rendszereknek, számos előnyének köszönhetően felválthatja a Laminált padlókat. Ár tekintetében vetekszik a minőségi Laminált padlókkal.

A Vinyl padló fektetése

A Vinyl padló fektetésénél fontos a tökéletes aljzat, ez nagymértékben befolyásolja a padló optikai megjelenését. A Vinyl padló fektetését könnyíti, hogy ezek a padlók egy éles késsel méretre vághatók, ezért nem keletkezik por és minimális a hulladék. Halkan és gyorsan végezhető a munka. A Vinyl padlókat célszerű ún. PU ragasztóval az aljzathoz rögzíteni. A ragasztó választásánál kérjük ki a gyártó tanácsát.

Brikett

Természetes alapanyagokból (faporok, faforgács, faapríték, erdőgazdasági melléktermék) készül. Idegen kötőanyagot nem tartalmaz.

Tovább

Brikett

Természetes alapanyagokból (faporok, faforgács, faapríték, erdőgazdasági melléktermék) készül. Idegen kötőanyagot nem tartalmaz.

Tovább