Szolgáltatásaink

Cégünk teljes körű melegpadló burkolást vállal. A nálunk megtalálható összes padló, parketta lerakását elvégezzük, egészen az aljzat javításától, kiegyenlítésétől akár az utolsó réteg parketta lakk felviteléig.

Laminált padló fektetés

Laminált padló fektetés

Laminált padló burkolása szakemberrel!

Megrendelőink leggyakrabban feltett 3 kérdése a laminált padló fektetésével kapcsolatban :

1,

Kérdés : Jelenleg egy leragasztott padlószőnyegem van a helységben arra rá lehet rakni a laminált padlót ?

Válasz : Véleményem szerint a kérdés feltételével van a probléma. Nem az a kérdés, hogy rá lehet-e tenni hanem az, hogy milyen problémák merülhetnek fel abban az esetben ha ráteszünk egy meglévő padlószőnyegre laminált padló burkolatot. Első és legfontosabb dolog az egészségünk. 10-15 éve lerakott szőnyegpadlóban nem tudjuk mi lakozhat. Por, atka, a szőnyeg alján lévő hordozó réteg szét morzsolódásából származó egészségre ártalmas anyagok stb. A padló alátét lemeznek három dolgot kell tudnia. Az első a kopogó hangok csökkentése, a második (padlófűtés nélkül) a szigetelés, a harmadik pedig egy minimális szintű aljzat kiegyenlítés. Ezek közül a padlószőnyeg egyiket sem tudja!

 2,

Kérdés : Járólappal is találkozna a laminált padlóm de én nem szeretnék burkolat váltó sínt, profilt a két burkolat közé. Lehetséges más megoldás?

Válasz : Mivel a laminált padlót minden esetben úsztatott fektetéssel burkoljuk így egy minimális mozgása lesz az anyagnak. Amennyiben a hideg burkolat és a laminált padló végleges szintje tökéletesen egyező és mindkét burkolat szépen egyenesen lett elvágva akkor léteznek (pl. Sika) olyan erős tömítő anyagok amivel a 10-12 mm-es diletációs hézagot el lehet tüntetni de ez nagyobb odafigyelést és precizitást igényel.

3,

Kérdés : Új építkezés vagy felújítás során mikor fektessük le a laminált padlót? 

Válasz : Mindenképp az utolsó munkák egyike legyen a padló fektetése. Mi azt szoktuk ajánlani, hogy a készre festés után és a beltéri ajtók előtt a legoptimálisabb. Azonban amennyiben az aljzatot is javítani kell azt érdemes a készre festés előtt elvégezni. 

Kapcsolódó termékek

Long Bayford szürke tölgy EPL118

Long Bayford szürke tölgy EPL118

6 590 Ft/m
Részletek
Medium Hunton light tölgy EPL043

Medium Hunton light tölgy EPL043

6 290 Ft/m
Részletek
Classic Melba natúr tölgy EPL190

Classic Melba natúr tölgy EPL190

4 290 Ft/m
Részletek

Termékkatalógus

Kérjük tekintse meg termékkínálatunkat, és találja meg az Önnek legmegfelelőbb parkettát. Munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Tovább

További szolgáltatások ebben a kategóriában

Vinyl, lvt, designe padló fektetés

Vinyl, lvt, designe padló fektetés

Vinyl padló burkolatok fektetése gondos odafigyelést igényel!

Elolvasom
Száraz padló építés

Száraz padló építés

Alpadló építés akár új épületnél vagy felújítás során!

Elolvasom
Tömör svédpadló fektetés

Tömör svédpadló fektetés

Svédpadló fektetésekor 5 legfontosabb dolog :

Elolvasom