Termékeink

Click-es vinyl/LVT padló

Click-es vinyl/LVT padló

Korunk új találmánya a Vinyl padló, mely megtévesztésig hasonlít a Laminált padlóra és a hideg burkolatra, ám bizonyos esetekben jobb tulajdonságokkal rendelkezik.

A vinyl egy speciális felület. Teljes anyagában vízálló, ezért alternatíva olyan intézmények burkolásánál, ahol a felület nagy igénybevételnek van kitéve. Létezik 42-43 kopásállósági osztályozású Vinyl padló, mely lényegesen magasabb igénybevételre alkalmas, mint a Laminált padló.
A Vinyl padló előnye, hogy melegebb hatást kölcsönöz a lábnak, mint a Laminált padló, ezáltal komfortosabb. Ugyancsak pozitív tulajdonsága az alacsony beépítési magasság, ami a ragasztott Vinyl padlónál 2-2,5 mm, klikkesnél 5 mm teljes vastagságot jelent.

A teljes vízállóságnak köszönhető, hogy a Vinyl padló nyugodtan alkalmazható fürdőszobába, szaunába, azaz olyan helyekre, ahol nagyfokú nedvességnek van kitéve a padlófelület. Lakóházba, közületi terekbe ugyancsak megfelelő.
A Vinyl padló egy új generációja a melegburkolati rendszereknek, számos előnyének köszönhetően felválthatja a Laminált padlókat. Ár tekintetében vetekszik a minőségi Laminált padlókkal.

A Vinyl padló fektetése

A Vinyl padló fektetésénél fontos a tökéletes aljzat, ez nagymértékben befolyásolja a padló optikai megjelenését. A Vinyl padló fektetését könnyíti, hogy ezek a padlók egy éles késsel méretre vághatók, ezért nem keletkezik por és minimális a hulladék. Halkan és gyorsan végezhető a munka. A Vinyl padlókat célszerű ún. PU ragasztóval az aljzathoz rögzíteni. A ragasztó választásánál kérjük ki a gyártó tanácsát.

Brikett

Természetes alapanyagokból (faporok, faforgács, faapríték, erdőgazdasági melléktermék) készül. Idegen kötőanyagot nem tartalmaz.

Tovább

Brikett

Természetes alapanyagokból (faporok, faforgács, faapríték, erdőgazdasági melléktermék) készül. Idegen kötőanyagot nem tartalmaz.

Tovább
Pályázat Bezár